Aanbod

1:1 Coaching

Je zet elke dag stappen vooruit, en bent gemotiveerd om de eetstoornis los te laten. Toch heb je het gevoel dat je steeds weer vastloopt. Het lijkt soms onmogelijk, maar ik wil je vragen door te zetten en te blijven geloven. Herstellen doe je zelf, maar zelf is niet alleen. Graag help ik jou met het vinden van de kracht en motivatie om de eetstoornis los te laten.

 

 

 

Angels Road

Ben jij zover dat de eerste stappen richting herstel gezet gaan worden. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen en de de eetstoornis los te laten? Angels Road is een hulpmiddel, een soort werkboek waarin jij zelf de start kan maken. Wil je daarna meer, dan is er mogelijkheid om door te zetten met 1:1 coaching.

 

 

 

(Online) events

Naast coaching en het schrijven van boeken heb ik heel mijn leven al een passie voor organiseren en regelen. Het is ook niet voor niets dat ik mijn bachelors heb behaald aan de hogere hotelschool Den Haag. Om ook dit stukje passie in mij met de wereld te delen wil ik in de toekomst evenementen organiseren om mensen samen te brengen. Om te voelen dat je niet alleen bent. Bijeenkomsten voor vriendjes, vriendinnen, partners, ouders, zussen. Voor iedereen die zelf of naast zichzelf de eetstoornis ervaart.