Life Coach

Mijn naam is Charlie en ik heb een droom. Ik ben hersteld van een eetstoornis en een PTSS. Als droom en levensmissie wil ik andere helpen. Helpen om te geloven dat herstel bestaat. Helpen om mensen die tussen schip en wal vallen een plek te bieden. Helpen om mensen die niet een label hebben, of juist te veel labels. Hulp in de vorm van coaching. Geen focus op ellelange therapie trajecten, maar hulp om te leren hoe iemand weer kan gaan leven. Hoe het overleven kan stoppen en de levenslust kan worden teruggevonden. Helpen onderzoeken naar wat er al in die persoon zit.


Eetstoornissen zijn lastige psychische ziektes. Om hulp te krijgen moet je in een gekaderd hokje vallen wat is samengesteld en samengevat in de zo genaamde DSM 5. Maar ik ken wel 20 mensen met anorexia, die toch een totaal andere eetstoornis hebben. Ik ken wel 20 mensen met boulimia die een heel ander ziektebeeld hebben, een andere motivatie of dat de eetstoornis een totaal andere functie heeft. Het is maatwerk en dat bied ik jou daarom graag aan. Samen in gesprek gaan om te ontdekken hoe jij het leven kan gaan leven. 

  

Wil jij van leven naar overleven? Wil je loskomen van kaders die jou belemmeren in het leven? Ik bied verschillende coach trajecten aan. Ik geloof erin dat iedereen kan herstellen. Als je echt wil en de juiste hulp krijgt kom je er! Ik help je er graag mee.


Liefs,

Charlie