Life Coach

Mensen helpen, mijzelf helpen. Mijn verhaal delen. Praten uit eigen ervaring om mensen in hun kracht te zetten. Dat is voor mij de reden dat ik de studie lifecoach begon. Wat is een lifecoach en wat doet een lifecoach? Waar coaching zich meestal toespitst op één levensgebied, richt lifecoaching zich op alles wat een rol speelt in het leven van de cliënt, zoals relaties, werk, familie, financiën, persoonlijkheid en geloof. Het vinden van de juiste balans tussen de verschillende levensgebieden is mijn specialiteit als lifecoach.


Behoefte om tips en handvatten te krijgen om weer te gaan leven. Niet meer te moeten overleven door een PTSS of een eetstoornis? Of wil je meer balans in het leven te vinden zonder dat daar labels en hokjes bijhoren? 
Feel free om mij een mailtje te sturen. 


Liefs,
Charlie