SHOP

De kracht van taal en woorden. In zware tijden helpt het mij om te schrijven. Het papier geeft geen weerstand, de letters die de woorden vormen zijn goed zoals ze zijn. Het is een manier om ruimte te maken, of om gevoelens te ontdekken en toe te laten. Het is manier om te delen wie ik ben, en wat ik heb meegemaakt. Ik ben geen open boek, nooit geweest. Maar de afgelopen jaren hebben mij geleerd dat openheid sterk is heel veel kan bieden. Niet alleen om anderen te inspireren maar om zelf lichter door het leven te gaan.

Ik had nooit gedacht dat de woorden die de zinnen van mijn gedichten gebundeld zouden zijn in een boekje. Maar door ooit andere in de zelfde situatie te hebben geraakt met mijn woorden, motiveerde het mij om dit idee te verwezenlijken.

Dapper en dankbaar voel ik mij door dit stukje van mijzelf te delen met de wereld. Ik hoop dat dit boekje vol hoop mensen die in hun leven te maken hebben gehad met seksueel geweld, zal helpen. Dat we ons minder alleen voelen. Om ervoor te zorgen dat mijn verhaal terecht komt bij die mensen, zal ik 25 % van mijn opbrengsten doneren aan Centrum Seksueel geweld. 

Uit he warmste plekje in mijn hart hoop ik op hoop. Hoop ik op vrijheid. Voor jou, voor mij en voor iedereen die zich gevangen voelt. 

Koop hier mijn dichtbundel: ‘A Message of Hope’